Savon omakotipalvelu oy -
Pohjois-Savon parasta palvelua!

Palvelut ja tuotteet

Savon omakotipalvelu toimittaa KEKKILÄn laadukkaat multatuotteet (olemme KEKKILÄn virallinen sopimuskumppani) sekä kalliomurskeet. Suoritamme myös maa-aines-, ajoneuvo- ja konekuljetuksia vaihtolava-autolla (koukkuvaihtolavalaite). Vaihtolavojen siirrot, tyhjennykset, vuokraukset onnistuvat joustavasti kauttamme.


Toimintaamme kuuluvat myös maatalouden kuljetukset (esim. viljan, paalien tai lannan kuljetus), jätekuljetukset, maa-ainesten siirrot, pihan siivoukset, ruohonleikkuut ja  ja trimmerityöt, raivaussahatyöt, metalliromun keräys-/noutopalvelu. Kuljetukset pakettiautolla ja perävaunulla, myös pikalähetykset vaikka koko Suomeen. Tuomme myös melkein mitä vain Suomeen; keskustelut ja kaupankäynti tuotteen myyjän kanssa ulkomailla, tuontijärjestelyt. Yhteydenpito ulkomaille englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.


Maatalouden kuljetukset

Traktorityöt kauttamme sopivalla kalustolla: viheralueiden raivaus ja niitto, etukuormaajatyöt, peltotyöt, pihan siivous jne.

Kesantomurskain viheralueiden niittoon.

Vanhan ladon purkaminen pihapiiristä; jätteiden lajittelu ja kierrätys.

Ruohonleikkuupalvelut tehokkaalla nelivetoleikkurilla, leikkuuleveys 112cm. Suurenkin nurmikon leikkuu käden käänteessä.